Inspriation och baktips

Allt för lyckas med surdegsbröd

Känner du igen dig?

Då kan jag hjälpa dig!

Hej, jag heter Johanna!

Oavsett vart du befinner dej med surdegen har jag varit där. Nyfiken, testat, lyckats, misslyckats, gett upp, läst i böcker, sökt på nätet, testat igen. Jag vet exakt hur osäker, fundersam, glad, frustrerad, stolt och uppgiven denna lilla mystiska mjöl/vattenblandning kan få dej att känna!

Jag har varit i surdesgträsket i dryga 10 år. Har en bageriutbildning i ryggen, flertalet kurser, medaljdeltagare i SM, odlar kulturspannmål och maler till mjöl samt driver ett hantverksbageri. 

Jag delar gärna med mej av min erfarenhet och kunskap, bjuder på recept, mjölkunskap, tips och trix, inspiration m.m. för att hjälpa dej utveckla ditt surdegsbakande!

 

JAg vill ta del av tips och inspiration

Tips och kunskap kommer då och då till din mejl 

Recept surdegsbröd

Här delar jag med mej av mitt recept på Utgårds lantbröd som vann silvermedalj på Mathantverks- SM 2024.

Receptet kommer i en pdf till din mejl.

Du skriver även upp dig på min e-postlista där jag delar värdefulla tips och kunskap. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.