ÖPPETTIDER I PÅSK: ALLA DAGAR 9-19. VÄLKOMMEN!

4års-kalas för bageriet på lördag!

Våren 2020 flyttades baracker från Väjern till kohagen på Utgård. Månader av rivandes, byggandes, spacklande, målande och en massa beslut. Så less jag var!
Men jag satte ett mål, att bagerilokalen skulle vara färdig så jag kunde vara med på Bottnafjordens höstmarknad som var andra helgen i oktober. Och det var jag.

Nu är det redan 4 år sedan, kan inte riktigt fatta det!

Lång semlekö i -15 minus, väggen som fick sågas ner med motorsåg för att nya ugnen skulle komma in, strömavbrott, säkringar som gått, överjästa degar, underjästa degar, bullar som tagit slut, slutsålda pizzakvällar, kossor på besök utanför bageriet, jag har samlat mod att hålla i surdegskurser, köpt egen kvarn, många fina möten och pratstunder, jag har lärt känna otroligt många människor under de här åren, det är bara en bråkdel av allt som hänt på 4 år.

På lördag firar vi bageriet med 4-års kalas!

Kl.11-14

Självklart finns det surdegsbröd, farmorbröd, bullar o kakor.
Till lunch finns pulled beef på kött från gården, serveras med hamburgerbröd, coleslaw och picklade grönsaker.
Korv finns till barnen.
Kanske kommer Marcus med espressomaskinen.

Varmt välkommen!

O stort tack, Utan dej, inget Utgårds <3

Hoppas vi ses på lördag!

/Johanna

Recept surdegsbröd

Här delar jag med mej av mitt recept på Utgårds lantbröd som vann silvermedalj på Mathantverks- SM 2024.

Receptet kommer i en pdf till din mejl.

Du skriver även upp dig på min e-postlista där jag delar värdefulla tips och kunskap. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.