ÖPPETTIDER I PÅSK: ALLA DAGAR 9-19. VÄLKOMMEN!

Bakdagar v.45

NYBAKAT SURDEGSBRÖD,BULLAR, CROSSIANTER M.M

FREDAG & LÖRDAG

ÖVRIGA DAGAR FINNS DET BRÖD I FRYSEN

Onsdag: reko-ring Udddevalla

Tack vare Femke, en holländsk tjej som gillar att baka och har erfarenhet från ett bageri i Amsterdam, kommer det finnas produkter på kavlad deg så som crossiant, pain au chocolate och cruffins både fredag och lördag. Det är inte så enkelt att göra och långt ifrån perfekta men ni får hänga med på den utvecklingsresan.
Jag säger bara -kanelbullar är skittråkigt efter ha smakat en cruffin med kanelfyllning!
Jag sa efter min bagarutbildning att jag aldrig kommer göra kavlade degar, tur man kan ändra sej 😉

I helgen har jag malt på i virvelkvarnen, så till slutet av veckan kommer det att finnas finmald fullkornsmjöl på ölandsvete i butiken igen.

Hoppas du får en fin vecka🍁

Recept surdegsbröd

Här delar jag med mej av mitt recept på Utgårds lantbröd som vann silvermedalj på Mathantverks- SM 2024.

Receptet kommer i en pdf till din mejl.

Du skriver även upp dig på min e-postlista där jag delar värdefulla tips och kunskap. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.