ÖPPETTIDER I PÅSK: ALLA DAGAR 9-19. VÄLKOMMEN!

Bakpaus i januari

Inte slår det fel att det är kallt och snö runt trettonhelgen! Det räcker att ha bakat ett år till den helgen och det var snöstorm, enda kunderna som tog sej ut var grannarna som tog en promenad för att vara snälla och stödköpa.

Hela januari är bakpaus! Elen är dyr, vädret och väglaget oberäkneligt.
Bageriet ska storstädas, det skall inventeras, göras klart allt med alla papper för 2024 och min digitala surdegskurs  slutföras.
Sovmorrnar, promenader i vinterlandskap, läsa böcker, ta dagarna som kommer och ladda batterierna skall också hinnas med!

Nybakat finns åter igen 1 februari.

Frysarna är fyllda med bröd, får se hur länge det räcker. Gårdsbutiken är öppen som vanligt, alla dagar 9-19. Det fylls på med mjöl, mejeri, ostar, chark, grönbetesägg m.m varje vecka.

Recept surdegsbröd

Här delar jag med mej av mitt recept på Utgårds lantbröd som vann silvermedalj på Mathantverks- SM 2024.

Receptet kommer i en pdf till din mejl.

Du skriver även upp dig på min e-postlista där jag delar värdefulla tips och kunskap. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.