Det finns tyvärr inget nybakat denna vecka då jag är sjuk. /Johanna

Detta kan du göra med olika köttdetaljer

Rökt nötrulle – tunt skivat i skivor- gott som pålägg med ost och marmelad, i sallad, i paj, ost/charkbricka, småplock.

Rostbiff- tunt skivat i skivor- gott som pålägg, till potatissallad etc.

Köttfärs – tacos, köttbullar, köttfärssås, biffar, lasagne, paj

Hamburgare – förpackade 4st/paket

Märgben – buljong, soppa, till hunden

Ytterlår- Mager bit som är gott att skiva tunt och använda som skav, till kebab eller göra grytbitar på. Går under namnet nötstek/oxstek i handeln.

Innanlår – Till stek, rostbiff, lövbiff, grytbitar, råbiff, strimlad till wok.

Fransyska – Till rostbiff, stek, grytbitar eller tjälknöl.

Bogstek – Gott till gryta, grytbitar, stek.

Grytbitar – till grytor, är i små bitar så de