Rökt nötrulle – tunt skivat i skivor- gott som pålägg med ost och marmelad, i sallad, i paj, ost/charkbricka, småplock.
Rostbiff- tunt skivat i skivor- gott som pålägg, till potatissallad etc.
Köttfärs – tacos, köttbullar, köttfärssås, biffar, lasagne, paj
Hamburgare – förpackade 4st/paket
Märgben – buljong, soppa, till hunden
Ytterlår- Mager bit som är gott att skiva tunt och använda som skav, till kebab eller göra grytbitar på. Går under namnet nötstek/oxstek i handeln.
Innanlår – Till stek, rostbiff, lövbiff, grytbitar, råbiff, strimlad till wok.
Fransyska – Till rostbiff, stek, grytbitar eller tjälknöl.
Bogstek – Gott till gryta, grytbitar, stek.
Grytbitar – till grytor, är i små bitar så det kokar lite fortare än en hel bit.
Högrev – grytkött, kan malas till köttfärs/högrevsburgare
Rostbiff – Till stek, rostbiff, strimla till wokkött
Rumpstek med kappa/picanha- God att grilla- 56 grader, låt vila utan folie i ca 10min, skär i skivor. Till stek. Lämplig att fylla.
Lövbiff/minutbiff – till rullader, gryta, strimla till wokkött, stek snabbt i het panna.
Rostas- skär i ca 3cm skivor, stek eller grilla
Texasbiff- god att grilla
Flankstek- god att grilla- marineras gärna, stekas hel, strimla till stroganoff eller wok, råbiff.
Ryggbiff, i skivor – god på grillen, stek i stekpanna
Entrecote, i skivor- god att grilla eller steka i stekpanna. Kort tillagningstid
Oxfilé- Möraste biten. Helstek eller skär i skivor.