Bakpaus fram till 27 januari, då blir det semlor!  Butiken är öppen som vanligt varje dag 9-19. Fryst bröd finns. /Johanna

Januari på Utgårds

Januari blir det bakpaus för renovering, storstäd, inventering, ny kassalösning, planering, sovmorgonar, ridning och lite ledigt.

Frysen är full med bröd. Instruktioner hur du gör för att få ett fryst bröd att bli som nybakt hittar du över frysboxen samt på hemsidan.
Riktigt surdegsbröd, fryst och rostat är det nyttigaste brödet du kan äta (vill du veta mer, googla på resistent stärkelse).

Gårdsbutiken kommer fyllas på varje vecka med ägg, mejeri, mjöler, kött m.m

V.5 bakar jag igen och då blir det semlor varje fredag och lördag under några veckor.
13 feb är Café Olivia redan bokat för semmelcafé.
Pizzakvällar, surdegskurser, bullkurs, pizzaevent m.m planeras under våren.

Är de något du önskar jag erbjuder/hittar på i vår? Hamburgerkväll, mjölkurs, afternoon tea etc?

Denna hemsida använder kakor för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.
Här kan du läsa mer om hur kakorna används.