Välkommen att anmäla dig till
Du får tillgång till kursportalen direkt efter genomfört köp och kan påbörja studierna omedelbart.
Delsumma | 2950 kr |
---|---|
Totalt | 2950 kr (inkl. 590 kr Moms 25%) |
NU LYCKAS JAG VARJE GÅNG
Tycker att du var mycket bra, lärde mig så mycket. Bakar efter ditt recept och har dessutom testat att göra det som bake off. Hade nästan inte någon förkunskap alls innan kursen. Nu lyckas jag varje gång och vågar ta ut svängarna och pröva nytt.
Stort tack för att jag fick vara med på din kurs.
- Gunilla
En kurs jag rekommenderat andra att gå
Jag hade aldrig provat på just surdeg så det var en bra grundkurs. Jag upplevde dig som en engagerad, glad och kunnig kursledare. Du lyssnade på de frågor som ställdes och besvarade dem på ett bra sätt. Lugnt och metodisk gjorde vi bröd som smakade gott.
Du lärde mig vikten av att smaka, känna och lukta på det du bakar. Mjölsorter och olika kvalité på grunden påverkar slutresultatet. En kurs jag rekommenderat andra att gå.
- Marina Bragd Karlsson
Baklusten har ökat!
Det märks att du brinner för ämnet och entusiasmen smittar.
Jag har boken "Surdegsbröd" av Martin Johansson där jag har följt recepten till punkt och pricka. Det har gått ganska bra men jag är väldigt låst och vågar mig inte på några egna påhitt.
Den absolut största behållningen efter din kurs är att jag nu vågar försöka och se vad som händer om jag ändrar på något. Baklusten har ökat.
- GUN
Utgårds hantverksbageri
Här delar jag med mej av mitt recept på Utgårds lantbröd som vann silvermedalj på Mathantverks- SM 2024.
Receptet kommer i en pdf till din mejl.