ÖPPETTIDER I PÅSK: ALLA DAGAR 9-19. VÄLKOMMEN!

Midsommarveckan!

Färskt ekologiskt gräsbeteskött från gården finns i kylen varje dag.
Nybakade bullar och surdegsbröd finns onsdag-fredag.
Jordgubbar finns torsdag-lördag.

Alla dagar kan du slå dej ner på fika med lokalt rostat kaffe, kalla drycker, glass och kakor.
I frysen finns det alltid bullar och bröd för de dagar de inte är nybakat.
I kylarna finns goda ostar, chark, mejeri, kombucha m.m, på bänken finns grönbeteägg och honung från grannen.

Midsommarveckans utbud i bageriet:
ONSDAG:
– Bullar
-Rapsbröd (efter kl.11)
-Fin amelin
-Lant

TORSDAG:
-Bullar
-Rapsbröd
-Lant
-Korna
-Baguetter
-Frallor

FREDAG:
-Bullar
-Lant
-Baguetter
– ev. nåt mer

Alla bröd bakas på surdeg och kulturspannmål. Alla ingredienser är ekologiska förutom jästen i bullarna. Ni är flera som frågat efter vanilj/rabarberbullar och de blir det i veckan. Jag har tårtbeställning och ska koka vaniljkräm till det så då blir det även till bullarna 🙂


Varmt välkommen!

Recept surdegsbröd

Här delar jag med mej av mitt recept på Utgårds lantbröd som vann silvermedalj på Mathantverks- SM 2024.

Receptet kommer i en pdf till din mejl.

Du skriver även upp dig på min e-postlista där jag delar värdefulla tips och kunskap. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.