ÖPPETTIDER I PÅSK: ALLA DAGAR 9-19. VÄLKOMMEN!

Pizzakväll 1/11

Kanske höstens sista pizzakväll? Vi får se!

Fredagens pizzor:

POTATIS: creme fraiche, potatis från trädgården, toppas med örtolja och rostade bovetekärnor från Värmland 185 :-

 

VIT: creme fraiche, kantareller, Påverås blå (blåmögelost) toppas med picklade rababrber från trädgården och rostade bovetekärnor 215:-

 

JOCKE: tomatsås, rökt bringa, toppas med grönt från trädgården och ramslöksmajjo (i en burk vid sidan av) 215:-

 

MAGGAN: tomatsås, toppad med grön olja 150:-

 

Alla pizzor har ost från Sivans ost och Almnäs bruk.

Tillval:

Rökt gris från Kustcharken 30:-

Rökt bringa från Utgårds 30:-

Kantdipp ramslöks-majjo 30:-

_____________________________________________________

Du bokar genom att smsa ditt namn, antal pizzor + ev tillval och önskemål om tid till 0730522626

Upphämtning varje kvart. t.ex 17.30, 17.45, 18.00, o.s.v mellan kl.17.30-19.15.

_____________________________________________________

Pizzorna bakas på surdeg med mjöl odlat på gården i en stenugn.

Det går att beställa glutenfattig botten, gjord på bovetemjöl.
-BESTÄLL SENAST TORSDAG!
(Observera att den hanteras i en lokal med mycket gluten och bakas i samma ugn).
_____________________________________________________

Varmt Välkommen med din beställning!

/Johanna med personal

Recept surdegsbröd

Här delar jag med mej av mitt recept på Utgårds lantbröd som vann silvermedalj på Mathantverks- SM 2024.

Receptet kommer i en pdf till din mejl.

Du skriver även upp dig på min e-postlista där jag delar värdefulla tips och kunskap. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.