ÖPPETTIDER I PÅSK: ALLA DAGAR 9-19. VÄLKOMMEN!

Pizzakväll 16 augusti (vid uppehåll, med musikquiz!)

Kom och njut av välsmakande pizza i lantlig och lugn miljö på fredag!
Slå dej ner i de brokiga trädgårdsmöblerna, njut av sensommaren. Kanske är första jobbveckan gjord eller unna dej och låt oss fixa kvällsmaten!

Är det uppehåll på fredag blir det musikquiz med Pelle ca kl.18.00. Inte som ett musikquiz som du förväntar dej!

Fredagens pizzor:

GRETA: creme fraiche, zuccini, örtolja. Toppas med rapsfrö från Klevs gård 185:-

VIT: creme fraiche, sommarkantareller, Kaxige Karl (grönmögelost) från Sommarhagens ost  toppad med picklad rödlök och rostade bovetekärnor från Värmland 215 :-

JOCKE: tomatsås, rökt bringa, toppas med grönt från trädgården och ramslöksmajjo (i en burk vid sidan av) 215:-

MAGGAN: tomatsås, toppad med grön olja 150:-

Alla pizzor har ost från Sivans ost och Almnäs bruk.

Tillval:

Rökt gris från Kustcharken 30:-

Rökt bringa från Utgårds 30:-

Kantdipp ramslöks-majjo 30:-

_____________________________________________________

Du bokar genom att smsa ditt namn, antal pizzor + ev tillval och önskemål om tid till 0730522626

Upphämtning varje kvart. t.ex 17.00, 17.15, 17.30, o.s.v mellan kl.17-19.

_____________________________________________________

Pizzorna bakas på surdeg med mjöl odlat på gården i en stenugn.

Det går att beställa glutenfattig botten, gjord på bovetemjöl.
-BESTÄLL SENAST TORSDAG!
(Observera att den hanteras i en lokal med mycket gluten och bakas i samma ugn).
_____________________________________________________

Varmt Välkommen med din beställning!

/Johanna med personal

Recept surdegsbröd

Här delar jag med mej av mitt recept på Utgårds lantbröd som vann silvermedalj på Mathantverks- SM 2024.

Receptet kommer i en pdf till din mejl.

Du skriver även upp dig på min e-postlista där jag delar värdefulla tips och kunskap. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.