ÖPPETTIDER I PÅSK: ALLA DAGAR 9-19. VÄLKOMMEN!

Pizzakväll 17 november

Pizzakväll på Utgårds fredag 17 november🍕

Pizzorna bakas på surdeg med mjöl från spannmål som är odlat på gården i en stenugn.

Det går att beställa glutenfattig botten, gjord på bovetemjöl. (Observera att den hanteras i en lokal med mycket gluten och bakas i samma ugn). Beställ senast torsdag!

Fredagens pizzor:
JOHANNA: creme fraiche, jordärtskocka från trädgården. Toppas med rostade bovetekärnor från Värmland och grönt från trädgården 175:-

VIT: creme fraiche, ärtcreme, pumpa från trädgården, Toppas med picklad rödlök och rapsfrö 185 :-

RÖD: tomatsås, rödbetor från Pallen gård, qvickost från Skålldal toppas med rapsfrö från Klevs gård 185:-

JOCKE: tomatsås, rökt bringa, toppas med persilja och bea-majjo 195:-

MAGGAN: tomatsås, toppad med basilikaolja från Valeby 150:-

Alla pizzor har ost från Sivans ost och Almnäs bruk.

Tillval:
Rökt gris från Lammet och bonden 30:-
Enrisrökt nötbringa från Utgård 30:-
Kantdipp Bea-majjo 30 :-
_____________________________
Du bokar genom att smsa ditt namn, antal pizzor + ev tillval och önskemål om tid till 0730522626
Upphämtning varje kvart, 17.00, 17.15, 17.30, o.s.v.
Bokningsbart mellan 17.00- 19.00.

Välkommen med din beställning!

Recept surdegsbröd

Här delar jag med mej av mitt recept på Utgårds lantbröd som vann silvermedalj på Mathantverks- SM 2024.

Receptet kommer i en pdf till din mejl.

Du skriver även upp dig på min e-postlista där jag delar värdefulla tips och kunskap. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.