ÖPPETTIDER I PÅSK: ALLA DAGAR 9-19. VÄLKOMMEN!

Pizzakväll 18 april (långfredag)

Trädgårdsmöblerna är framställda, drickorna i kylen och saxarna redo så håller vi tummarna för uppehåll och en varm fredagkväll för då är det pizzakväll på Utgårds!

Som vanligt går det utmärkt att beställa med sej hem, tips är att använda kylbag som värmebag under transporten hem för att hålla pizzorna varma.


Fredagens pizzor:
JOHANNA: creme fraiche, jordärtskockor från Marcus, potatis, toppas med grönt och rostade bovetekärnor från Värmland 185 :-

VIT: creme fraiche, potatis, Soliga sonya (krämig kittost) toppas med ramslöksolja och rapsfrö från Klevs gård 215:-

PALM: tomatsås, palmkål från Djupedals trädgårdar, trattkantareller och toppas med rostade bovetekärnor från Värmland 195:-

JOCKE: tomatsås, rökt bringa, toppas med grönt från trädgården och kantdipp (i en burk vid sidan av) 215:-

MAGGAN: tomatsås, toppas med örtolja 165:-

Alla pizzor har ost från Sivans ost och Almnäs bruk.

Tillval:

Rökt gris från Kustcharken 30:-

Rökt bringa från Utgårds 30:-

Kantdipp 30:-

_____________________________________________________

Du bokar genom att smsa ditt namn, antal pizzor + ev tillval och önskemål om tid till 0730522626

Upphämtning varje kvart. t.ex 17.30, 17.45, 18.00, o.s.v mellan kl.17.00-18.30

Det finns ett bord att slå sej ner vid inomhus och äta sin pizza på plats (ingen reservation). Gott om sittplats och filtar finns så man kan slå sej ner i trädgårdsmöblerna och njuta av sin pizza och utsikt över dalgången.

_____________________________________________________

Pizzorna bakas på surdeg med mjöl odlat på gården i en stenugn.

Det går att beställa glutenfattig botten, gjord på bovetemjöl.
-BESTÄLL SENAST TORSDAG!
(Observera att den hanteras i en lokal med mycket gluten och bakas i samma ugn).
_____________________________________________________

Varmt Välkommen med din beställning!

/Johanna med personal

Recept surdegsbröd

Här delar jag med mej av mitt recept på Utgårds lantbröd som vann silvermedalj på Mathantverks- SM 2024.

Receptet kommer i en pdf till din mejl.

Du skriver även upp dig på min e-postlista där jag delar värdefulla tips och kunskap. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.