ÖPPETTIDER I PÅSK: ALLA DAGAR 9-19. VÄLKOMMEN!

Pizzakväll 21/3

Den nya ugnen får bekänna färg med en gång och starta sin tid i bageriet med pizza!
Fredagens pizzor:
JOHANNA: creme fraiche, jordärtskockor från trädgården, toppas med örtolja och rostade bovetekärnor från Värmland 185 :-

VIT: creme fraiche, kantareller, Sommarhagens lyckliga laila (vitmögelost) toppas och rapsfrö från Klevs gård 215:-

PALM: tomatsås, palmkål från Djupedals trädgårdar, Påverås blå (blåmögelost), toppas med rostade bovetekärnor från Värmland 195:-

JOCKE: tomatsås, rökt bringa och bea-majjo (i en burk vid sidan av) 215:-

MAGGAN: tomatsås, toppad med örtolja 165:-

Alla pizzor har ost från Sivans ost och Almnäs bruk.

Tillval:

Rökt gris från Kustcharken 30:-

Rökt bringa från Utgårds 30:-

Kantdipp bea-majjo 30:-

_____________________________________________________

Du bokar genom att smsa ditt namn, antal pizzor + ev tillval och önskemål om tid till 0730522626

Upphämtning varje kvart. t.ex 17.30, 17.45, 18.00, o.s.v mellan kl.17.00-18.30

Det finns ett bord att slå sej ner vid inomhus och äta sin pizza på plats (ingen reservation). Gott om sittplats och filtar finns så man kan slå sej ner i trädgårdsmöblerna och njuta av sin pizza och utsikt över dalgången.

_____________________________________________________

Pizzorna bakas på surdeg med mjöl odlat på gården i en stenugn.

Det går att beställa glutenfattig botten, gjord på bovetemjöl.
-BESTÄLL SENAST TORSDAG!
(Observera att den hanteras i en lokal med mycket gluten och bakas i samma ugn).
_____________________________________________________

Varmt Välkommen med din beställning!

/Johanna med personal

Recept surdegsbröd

Här delar jag med mej av mitt recept på Utgårds lantbröd som vann silvermedalj på Mathantverks- SM 2024.

Receptet kommer i en pdf till din mejl.

Du skriver även upp dig på min e-postlista där jag delar värdefulla tips och kunskap. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.