ÖPPETTIDER I PÅSK: ALLA DAGAR 9-19. VÄLKOMMEN!

Pizzakväll 21 februari

Sportlovsvecka och Greta är ledig från skolan så på fredag fixar jag och Greta din pizza!  Pizzorna är så goda så det blir samma saker en gång till 🙂

Fredagens pizzor:
JOHANNA: creme fraiche, jordärtskockor från trädgården, toppas med örtolja och rostade bovetekärnor från Värmland 185 :-

VIT: creme fraiche, kantareller, Sommarhagens lyckliga laila (vitmögelost) toppas och rapsfrö från Klevs gård 215:-

PALM: tomatsås, palmkål från Djupedals trädgårdar, Påverås blå (blåmögelost), toppas med rostade bovetekärnor från Värmland 195:-

JOCKE: tomatsås, rökt bringa och bea-majjo (i en burk vid sidan av) 215:-

MAGGAN: tomatsås, toppad med örtolja 165:-

Alla pizzor har ost från Sivans ost och Almnäs bruk.

Tillval:

Rökt gris från Kustcharken 30:-

Rökt bringa från Utgårds 30:-

Kantdipp bea-majjo 30:-

_____________________________________________________

Du bokar genom att smsa ditt namn, antal pizzor + ev tillval och önskemål om tid till 0730522626

Upphämtning varje kvart. t.ex 17.30, 17.45, 18.00, o.s.v mellan kl.17.00-18.30

_____________________________________________________

Pizzorna bakas på surdeg med mjöl odlat på gården i en stenugn.

Det går att beställa glutenfattig botten, gjord på bovetemjöl.
-BESTÄLL SENAST TORSDAG!
(Observera att den hanteras i en lokal med mycket gluten och bakas i samma ugn).
_____________________________________________________

Varmt Välkommen med din beställning!

/Johanna med personal

Recept surdegsbröd

Här delar jag med mej av mitt recept på Utgårds lantbröd som vann silvermedalj på Mathantverks- SM 2024.

Receptet kommer i en pdf till din mejl.

Du skriver även upp dig på min e-postlista där jag delar värdefulla tips och kunskap. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.