ÖPPETTIDER I PÅSK: ALLA DAGAR 9-19. VÄLKOMMEN!

Stenugnsbakad pizza

Pizzakväll 28 April

Pizza nu på fredag!

Våren: creme fraiche, svensk sparris, Påverås blå ost toppad med rostade bovetekärnor från Värmland 185:-

Vit: creme fraiche, jordärtskocka, gul lök, Tegel-ost från Almnäs bruk och ost från Gäsene. Toppas med örtolja och rapsfrö från Klevs gård 165:-

Röd: tomatsås med tomater från Skallsjö, persiljemarinerade kastanjechampinjoner, Tegel-ost från Almnäs bruk och ost från Gäsene, toppas med gräslök från trädgården 165:-

Maggan: tomatsås med tomater från Skallsjö, Tegel-ost från Almnäs bruk och ost från Gäsene 150:-

Tillval:
Rökt vildsvin från Tveten 30:-
Rökt nötrulle från gårdens djur 30:-

Du bokar genom att smsa ditt namn, antal pizzor + ev tillval och önskemål om tid till 0705417474.

Upphämtning varje kvart, 16.30, 16.45, 17.00, o.s.v.

——————————————————————–

 

Surdegspizza bakad på mjöl av spannmål odlat på gården, toppad med svenska råvaror i säsong. Allt för att få en pizza med riktigt goda smaker – och som samtidigt gynnar öppna landskap, en levande landsbygd och Sveriges bönder.

————————————————————————

Det finns några sittplatser i bageriet och vid fint väder går det sitta utanför i trädgårdsmöblerna och äta pizza.

Välkommen med din beställning!

Recept surdegsbröd

Här delar jag med mej av mitt recept på Utgårds lantbröd som vann silvermedalj på Mathantverks- SM 2024.

Receptet kommer i en pdf till din mejl.

Du skriver även upp dig på min e-postlista där jag delar värdefulla tips och kunskap. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.