ÖPPETTIDER I PÅSK: ALLA DAGAR 9-19. VÄLKOMMEN!

Pizzakväll 5e april

Fredagens pizzor:

QVICK: creme fraiche, rödbetor från Tånga gård, qvick-ost ftån Skålldal, toppas med rostade bovete kärnor från Värmland och trädgårdens första grönt 185 :-

 

VIT: creme fraiche, kantareller, potatis, ost från Påverås, toppas med rapsfrö från Klevs gård 185 :-

 

JOCKE: tomatsås, rökt nötrulle, persilja och bea-majjo 195 :-

 

MAGGAN: tomatsås, toppad med basilikaolja från Valeby 150:-

 

Alla pizzor har ost från Sivans ost och Almnäs bruk.

 

Tillval:

Rökt gris från Lammet och bonden 30:-

Rökt bringa från Utgård 30:-

Kantdipp Bea-majjo 30 :-

_____________________________________________________

Du bokar genom att smsa ditt namn, antal pizzor + ev tillval och önskemål om tid till 0730522626

Upphämtning varje kvart. t.ex 17.00, 17.15, 17.30, o.s.v

_____________________________________________________

Pizzorna bakas på surdeg med mjöl odlat på gården i en stenugn.

Det går att beställa glutenfattig botten, gjord på bovetemjöl.
-BESTÄLL SENAST TORSDAG!
(Observera att den hanteras i en lokal med mycket gluten och bakas i samma ugn).

Varmt Välkommen med din beställning!

Goda drycker, nåt sött eller salt till efterrätt, lördagens frukostbröd. ägg, yoghurt m.m hittar du samtidigt i gårdsbutiken.

 

/Johanna med personal

Recept surdegsbröd

Här delar jag med mej av mitt recept på Utgårds lantbröd som vann silvermedalj på Mathantverks- SM 2024.

Receptet kommer i en pdf till din mejl.

Du skriver även upp dig på min e-postlista där jag delar värdefulla tips och kunskap. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.