Bageriet fyller 3 år denna vecka och det firas med pizzakväll på fredag!
Pizzorna bakas på surdeg med mjöl odlat på gården i en stenugn.
Det går att beställa glutenfattig botten, gjord på bovetemjöl. (Observera att den hanteras i en lokal med mycket gluten och bakas i samma ugn).
Fredagens pizzor:
POTATIS: creme fraiche, potatis från trädgården. Toppas med rostade bovetekärnor från Värmland och salvia 165-
VIT: creme fraiche, potatis, svamp från skogen , Toppas med grönt från trädgården och rostade bovetekärnor från Värmland 185 :-
RÖD: tomatsås, lök från Pallen och kål från trädgården, Påverås blå ost, toppas med rapsfrö från Klevs gård 185:-
MAGGAN: tomatsås, toppad med basilikaolja från Valeby 150:-
Alla pizzor har ost från Sivans ost och Almnäs bruk.
Tillval:
Rökt gris från Lammet och bonden 30:-
Enrisrökt nötbringa från Utgård 30:-
Kantdipp Bea-majjo 30 :-
————————————————————————————————————————–
Du bokar genom att smsa ditt namn, antal pizzor + ev tillval och önskemål om tid till 0730522626
Upphämtning varje kvart. t.ex 17.00, 17.15, 17.30, o.s.v
______________________________________________________________________
Välkommen!