ÖPPETTIDER I PÅSK: ALLA DAGAR 9-19. VÄLKOMMEN!

Pizzakväll 7 mars

Jocke är tillbaka och snurrar pizzor på fredag!
Fredagens pizzor:
JOHANNA:
creme fraiche, jordärtskockor från trädgården, toppas med örtolja och rostade bovetekärnor från Värmland 185 :-

VIT: creme fraiche, kantareller, Påverås blå (blåmögelost) toppas och rapsfrö från Klevs gård 215:-

BETA: tomatsås, Sommarhagens lyckliga laila (vitmögelost), rödbetor, toppas med toppas med ärtskott och rostade bovetekärnor från Värmland 215:-

JOCKE: tomatsås, rökt bringa, toppas med ärtskott och bea-majjo (i en burk vid sidan av) 215:-

MAGGAN: tomatsås, toppas med örtolja 165:-

Alla pizzor har ost från Sivans ost och Almnäs bruk.

Tillval:

Rökt gris från Kustcharken 30:-

Rökt bringa från Utgårds 30:-

Kantdipp bea-majjo 30:-

_____________________________________________________

Du bokar genom att smsa ditt namn, antal pizzor + ev tillval och önskemål om tid till 0730522626

Upphämtning varje kvart. t.ex 17.30, 17.45, 18.00, o.s.v mellan kl.17.00-18.30

_____________________________________________________

Pizzorna bakas på surdeg med mjöl odlat på gården i en stenugn.

Det går att beställa glutenfattig botten, gjord på bovetemjöl.
-BESTÄLL SENAST TORSDAG!
(Observera att den hanteras i en lokal med mycket gluten och bakas i samma ugn).
_____________________________________________________

Varmt Välkommen med din beställning!

/Johanna med personal

Recept surdegsbröd

Här delar jag med mej av mitt recept på Utgårds lantbröd som vann silvermedalj på Mathantverks- SM 2024.

Receptet kommer i en pdf till din mejl.

Du skriver även upp dig på min e-postlista där jag delar värdefulla tips och kunskap. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.