ÖPPETTIDER I PÅSK: ALLA DAGAR 9-19. VÄLKOMMEN!

Sista dagen att beställa julskinka!

Vill du ha en julskinka från grisar som fått växa upp med att ha sitt tryne bökandes i jorden?

SISTA DAGEN ATT BESTÄLLA 16 NOVEMBER!

Så här säger Karl och Gustav om sina grisar:
“Våra grisar föds ute och lever hela sitt liv ute. Våra grisar får möjlighet att leva ut sina naturliga beteenden vilket till exempel innebär att böka, bada gyttjebad, beta gräs, äta mask mm. Förutom det som grisarna hittar själva ger vi dem svensk raps och svensk spannmål att äta.
Eftersom grisarna rör sig mycket och äter mycket gräs och klöver är köttet något mörkare och smakar lite mer vilt än köttet från vanliga grisar.”

Det känns kanske tidigt att tänka på julskinka redan nu men för små producenter underlättar det avsevärt att vara ute i god tid och självklart vill vi vara hjälpsamma 🙂

Skinkorna ligger runt 2,5-4 kg.
Finns rimmad och färdigkokt att välja mellan.
Pris: 319 kr/kg.

Det går även att få nitritfri, även där finns det rimmad och färdigkokt att välja mellan.
Pris: 379 kr/kg

Bokas via sms till 0705417474 senast 16 NOVEMBER
Ange namn, önskad vikt och rimmad eller färdigkokt, samt om en ska vara nitritfri.

Upphämtning i gårdsbutiken på Utgård från 19 december.

Bindande bokning

/Johanna

Recept surdegsbröd

Här delar jag med mej av mitt recept på Utgårds lantbröd som vann silvermedalj på Mathantverks- SM 2024.

Receptet kommer i en pdf till din mejl.

Du skriver även upp dig på min e-postlista där jag delar värdefulla tips och kunskap. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.