ÖPPETTIDER I PÅSK: ALLA DAGAR 9-19. VÄLKOMMEN!

Stenugnsbakad pizza

Sista torsdagspizzan

På torsdag 3 augusti blir sommarens sista torsdagspizzakväll på Utgård!
Du kan vara lugn, inte sista. Det blir pizzakvällar på fredag i höst/vinter. 

Jocke, Greta och jag fixar pizza, återstår och pappa ni möter vid bänken. Olle är iväg på annat håll så nu går det tillbaks till utlämning varje kvart igen.

Antingen köper du med dej pizzan hem eller så finns det sittplatser utanför bageriet att äta pizza vid (utan tak/väderskydd). Kommer du lite innan finns det kall lättöl och äpplemust, brödkorg, charkbricka, chips m.m. och så klart kaffe och kanske en glass, bulle eller kaka efteråt.

Du bokar genom att sms:a ditt namn, antal pizzor + ev tillval och önskemål om tid till 0730522626 OBS NYTT NUMMER FÖR BOKNING!!!!

Upphämtning varje kvart, 17.00, 17.15, 17.30, o.s.v. Bokningsbart mellan 17.00- 19.00. (om tiderna blir fulla utökas de).

Pizzorna bakas på surdeg med mjöl odlat på gården i en stenugn. Det går att beställa glutenfattig botten, gjord på bovetemjöl. (Observera att den hanteras i en lokal med mycket gluten och bakas i samma ugn). Det behöver göras senast onsdag!

Torsdagens pizzor:

Vit: creme fraiche, zuccini, örtolja. Toppas med rapsfrö från Klevs gård 165:-

Potatis: creme fraiche, potatis och salvia från Pallen, Toppas med rostade bovetekärnor från Värmland 165:-

Röd: tomatsås, betor från Pallen gård, Qvickost från Skålldal, toppas med rostade bovetefrö från Värmland 165:-

Jocke: Tomatsås, rökt rulle, bea- majjo och grönt från trädgården 195:-

Maggan: tomatsås, toppad med basilikaolja 150:-

Alla pizzor har ost från Sivans ost och Almnäs bruk.

Tillval:

Rökt gris från Lammet och bonden 30:-

Rökt nötrulle från Utgård 30:-

Kantdipp Bea-majjo 30 :-

———————————————————————

VARMT VÄLKOMMEN!