ÖPPETTIDER I PÅSK: ALLA DAGAR 9-19. VÄLKOMMEN!

Surdegskurs 23 /11

Skulle du vilja testa att baka på surdeg? Har du testat och kände dej vilsen längs vägen? Lyckades en gång men inte igen? Du vill kunna göra fint snittade bröd men har ingen aning om hur? Stämmer nåt av det här in på dej?

Då kan jag hjälpa dej!

Jag vill ge dej verktygen för att lyckas och känna dej säker på vad du håller på med så du kan baka fina surdegsbröd som du kan känna dej stolt över! Jag har själv börjat en gång med osäkerheten, är det här rätt, ska det kännas såhär, ska det se ut så här, vad menar dom med det. Jag har som mål att du ska känna dej trygg längs vägen, från mjöl till färdig limpa.

Grunden är a och o för att lyckas. Vi går igenom surdegsstarten, mjöler, tillvägagångsätt, tekniker, verktyg m.m och förenklar för att göra det så enkelt som möjligt. Varför krångla till det i onödan!

Surdegskurs på Utgård
Datum: 23 november
Klockan: 9.15-ca 13.15
Kostnad: 1950kr

Fika ingår. Du får med dej bröd, surdeg och deg hem.

Begränsat antal platser, först till kvarn.
Anmälan är bindande.

Anmäler dej gör du här: Surdegskurs 23 november – Utgårds

 

Recept surdegsbröd

Här delar jag med mej av mitt recept på Utgårds lantbröd som vann silvermedalj på Mathantverks- SM 2024.

Receptet kommer i en pdf till din mejl.

Du skriver även upp dig på min e-postlista där jag delar värdefulla tips och kunskap. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.